HEEFT U EEN VRAAG?

Neem dan contact met ons op!

G&B Straal- en
Conserverings-
techniek BV

logo GenB Straal conserveringstechniek250

Straalbedrijf G&B Straal- en Conserveringstechniek BV is een bedrijf centraal gelegen in het midden van Nederland, op 5 minuten van de A12 (afslag 13).

Wij zijn gespecialiseerd in het stralen en spuiten, aanbrengen van natlak verf en coatingsystemen op staal. Van zowel stukswerk als complete projecten. o.a. staalconstructies, kraanbanen, stalen trappen en hekken, plaatstaal, zetwerk, profielijzer, buizen, pijpen, kokers, damwanden, leidingen, machine onderdelen, omkastingen en dergelijke staal producten worden door ons behandeld.

Voor dit doel hebben wij de beschikking over een werpstraalmachine en een volledig geconditioneerde conserveringsruimte van 1200 vierkante meter.

De logistieke handeling gebeurt door middel van onze moderne bovenloop halkranen en heftrucks die uw producten veilig en snel kunnen laden en lossen.

Straalbedrijf G&B Straal- en Conserveringstechniek BV is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het stralen en spuiten, aanbrengen van natlak verf en coatingsystemen op staal.